Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει η εταιρία μας είναι οι παρακάτω:

 1. Αντικαταβολή (Δωρεάν)
  Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή θα πρέπει να πληρώσετε το προϊόν που επιλέξετε στην εταιρεία courier όταν θα σας παραδώσει το προϊόν. Αυτός ο τρόπος πληρωμής δε συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος για εσάς αφού τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας. H πληρωμή μέσω αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για αγορές έως 250 ευρώ.
 2. Μέσω πιστωτικής κάρτας - τράπεζα Παιραιώς (Δωρεάν)
  Εάν επιλέξετε την πιστωτική κάρτα σαν τρόπο πληρωμής για τα προϊόντα σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Σημειώνουμε ότι σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της κάρτα σας δεν έρχονται σε επαφή με το Nutrition Planet. Όταν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας θα ειδοποιηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς το αρμόδιο τμήμα μας για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας.
   
 3. Μέσω τραπεζικού εμβάσματος (Δωρεάν) στον παρακάτω λογαριασμό:
  (Σε περίπτωση ηλεκτρονικού εμβάσματος - web-banking - από τράπεζα διαφορετική, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το ποσό που θα εισπραχθεί από την εταιρεία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο κόστος της παραγγελίας).

  Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να μας στείλετε με email στο sales@nutritionplanet.gr το αποδεικτικό πληρωμής (καταθετήριο), καθώς και τον αριθμό παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR14 0172 4060 0054 0609 6697 583
​ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : NUTRITION PLANET NEW ΟΕ