Πληροφορίες Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ευρώ


 

Αποστολή προϊόντων
O πρωτεύων συνεργάτης μας για τις αποστολές των παραγγελιών σας είναι η ACS Courier.

 

Ακτίνα αποστολών
Η ακτίνα αποστολών (όπως αυτή εμφανίζεται και στις επιλογές που σας δίνονται καθώς συμπληρώνετε την φόρμα παραγγελίας σας) είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

 

Χρόνος παράδοσης
Ο χρόνος αποστολής είναι από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:30 (Δευτέρα ως Παρασκευή) επεξεργάζονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:30 επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

 

Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα επεξεργαστεί την Δευτέρα και θα  περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής μέχρι την Πέμπτη το αργότερο (ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντους, ή ειδικής επεξεργασίας).

 

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ.

 

Αναζήτηση παραγγελίας

Κάθε πελάτης παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό για το πακέτο της παραγγελίας του. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας στο σύστημα αποστολών της ACS Courier.

 

Κόστος αποστολής

 

Η πολιτική μας για διατήρηση χαμηλών επιπέδων στα κόστη για τον πελάτη, μας έχει οδηγήσει στην επιλογή του σταθερού κόστους αποστολής για κάθε παραγγελία. Έτσι ανεξάρτητα από την ποσότητα ή όγκο των προϊόντων που παραγγέλνετε, αυτό που έχετε να πληρώσετε είναι μόνο 5,00 ευρώ ως έξοδα αποστολής για παραγγελίες εως 30€,για παραγγελίες άνω των 30€ η αποστολή είναι δωρεάν. Το κόστος αποστολής για Κύπρο είναι 10€ ανεξάρτητα με το ποσό της παραγγελίας (τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για την Κύπρο).

 

Οι παραγγελίες σας, θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει, συνήθως με υπηρεσία courier. Σε περίπτωση μεγάλου ογκου ή βάρους πακέτου, όπου η παράδοση του με courier δεν ειναι δυνατή θα γίνεται με συμβατική μεταφορική εταιρία.

 

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (ACS Courier)

Αποστολή της παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (ACS Courier) και η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 - 7 εργάσιμες ημέρες. Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ώς απομακρυσμένη / δυσπρόσιτη περιοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Το nutritionplanet.gr ΔΕΝ ευθύνεται για ζημιές που προκλήθηκαν στα προϊόντα από την μεταφορική εταιρία.